Vesti i dogadjaji

 

Multivision mreža od 35 LED displeja

Septembar 2013.

images2

Postavljena su dva nova LED displeja na lokaciji Šećerana, kod Ade. Multivision mreža, sa svojih već 35 displeja, pokriva najprometnije saobraćajnice na ulazu u Beograd, kao i celokupan centar grada.
 
 

H&M u Beogradu

Avgust 2013.

images2

Došavši konačno na tržište Srbije, švedski modni brend H&M je poverio celokupnu štampu reklamnog materijala DPC-u, što podrazumeva sve od brendiranja samih radnji tržnih centara u kojima se oni nalaze kao i svega što se moglo videti u to ime na ulicama grada.
 
 

Hakovan LED bilbord

Avgust 2013.
 
 

Inovacije u LED bilbordima

April 2013.

images2

Od 1. aprila Beograđani imaju priliku da se upoznaju sa potpuno novom vrstom reklame – svetlećim spoljnim panoima koji mirišu. Na tri lokacije – Trg Republike, kod ‘‘Londona‘‘ i ispred Skupštine Republike Srbije, jedinstvena aroma donosi autentični duh Turske.

Svetleći reklamni panoi koji u sebi objedinjuju sliku i miris osmišljeni su tako da uzburkaju vaša čula. Turska se prvi put opredelila za ovakvu vrstu promocije i tim povodom izabrala upravo Srbiju pokazujući koliko uvažava našu zemlju.

Otišlo se korak dalje u načinu komunikacije približivši građanima Beograda Tursku na jedan inovativan i atraktivan način omogućivši im da, osim u slikovitim prizorima sada uživaju i u mirisu ove raskošne zemlje.

U toku trajanja kampanje svetleći reklamni panoi koji mirišu će biti postavljeni i na drugim lokacijama u gradu. Ova egzotična aroma donosi nam dašak zemlje kristalnog mora, prostranih plaža i ljubaznih domaćina. Mirise najbolje pamtimo od rođenja, a beogradski svetleći reklamni panoi će nam omogućiti da prelepe ustiske koje donosimo iz Turske pamtimo što duže.

Izvor: B92, 03.04.2013.
 
 

Club Cinema - Nova 2013

Decembar 2012.
 
 

Dodela paketica Nova 2013

Decembar 2012.

images2

Nakon pozorišne predstave u Koloseju, za decu zaposlenih upriličena je dodela paketića. Deca su imala zadatak da otpevaju ili izrecituju po neku pesmicu, čime su zasluživala i dobijala paketić od Deda Mraza :)
 
 

Put u USA

Septembar 2012.

images2

Početkom jeseni prave se poslovni planovi za narednu godinu pa je tako i organizovan put u USA kako bi se upoznali sa najnovijim tehnologijama i proizvodima u outdoor industriji. Pored ugovaranja isporuke opreme za 2013. put je iskorišćen i za obilazak Njujorka neizbežne destinacije svih putnika u Ameriku, kao i Čikaga koji je poznat kao najveći centar srpske emigracije u USA. Posetili smo i manastir Svetog Save, osnovan 1925. u Libertivilu gde su bili sahranjeni kralj Petar II i Jovan Dučić, a takođe smo obišli i manastir Nova Gračanica nekih desetak kilometara dalje
 
 

Weekend media festival, Rovinj

Septembar 2012.

images2

Uvek interesantno putovanje u Istru početkom zlatne jeseni, interesantne teme i predavači, radionice, događaji, promocije i svakako dobra zabava.
 
 

Novi Led displeji na ulicama Beograda

Avgust 2012.

images2

Dok je većina Beograđana tokom leta odmarala, DPC je vredno širio svoju mrežu LED displeja koja je uvećana za četiri displeja na sledećim lokacijama: displej ispred zgrade Skupštine, displej na lokaciji Skejt Park i dvostrani displej na lokaciji Tresnjin cvet. U ovom trenutku mrežu čine 22 displeja, a detaljnije informacije mozete videti na sajtu www.multivision.rs.
 
 

DPC - karting day

Jun 2012.

images2

Posle veoma naporne, ali poslovno uspešne sezone, gde je pored redovnih obimnih poslova DPC izneo beogradski ATP turnir i veliki deo predizborne kampanje, jednog junskog dana, DPC je našao oduska na karting stazi Autokomerca.
Druženje, ukusno i raznovrsno posluženje i uzbudljiva trka osigurali su da ovo bude jedan nezaboravan dan.
Najbolji su na tronu, uz šampanjac, slavili uspeh u finalnoj trci, a svi zajedno uspešan poslovni period.
 
 

Latex tehnologija u DPC-u

Jun 2012.

images2

U aprilu ove godine sektor štampe je obogaćen novim printerom Latex tehnologije, HP Scitex LX850 širine 3,2 metra.
Ovaj printer spada u najnoviju generaciju Latex štampača sa unapređenim karakteristikama, narocito  brzine štampe i izlazne rezolucije.
Specifičnost je da se u štampi koriste eco boje, sto zadovoljava čak i standarde u prehrambenoj industriji.  Pošto za ovaj printer nema ograničenja u pogledu upotrebe materijala iz rolne, niti krajnje namene (indoor, outdoor), očekujemo Vaše upite da zajedno istražimo sve mogućnosti koje nudi ova napredna tehnologija štampe.

 
 
 

Jedan VW pick up dosao je na svoje zadnje odredište

Jun 2012.

images2

Najpre je vozio po Nemačkoj, razvozio popularne Kickers cipele po Srbiji za ekskluzivnog distributera EXPO Beograd (koji je iznedrio DPC), zatim je raznosio plakate i bilborde širom bivše SFRJ za danas već čuveni DPC... na kraju su ga ograničili na beogradski okrug.

Sada, kada su stigli mlađi i lepši, povukao se u jedno selo iza Valjeva.

Ali, biće i dalje na usluzi. Voziće maline, jaganjce... na pijacu. Po neko dete ili baku voziće usput doktoru.

Neka ti je sa srećom penzija, mali beli kuriru!
 
 

Koncert Beogradskog sindikata

April 2012.

images2

Beogradski Sindikat, poznata rep grupa koja  svojim tekstovima i nastupima otvoreno kritikuje režim i društvene pojave, nastupala je u Areni, 28.04.2012. Iako koncert nije bio adekvatno medijski najavljivan,  beogradska  Arena je bila skoro dupke puna.  

DPC je, sa velikim  zadovoljstvom, činio  deo tima prijatelja  koji su podržali ovaj događaj u vreme kada se promovišu  isključivo plaćene PR vesti.
 
 

DPC tim bilding u Barseloni

Februar 2012.

images2

Krajem februara DPC je organizovao, za današnje prilike jedan neočekivani i nadasve veoma motivacioni, tim bilding čiji je povod bio sajam Fespa Digital u Barseloni.

Naime, 20 kolega je otputovalo u Španiju gde su proveli tri nezaboravna dana, a delić te atmosfere i provoda se može videti na fotografijama.
 
 

Club Cinema - Nova 2012

Decembar 2011.
 
 

LED bilbordi - nova tehnologija na ulicama Beograda

Jun 2011.

images2

MultiVision, novi član DPC group, počeo je sa radom početkom juna, postavljanjem   LED bilborda na deset lokacija , strateški pozicioniranih u užem gradskom jezgru. Ovo je prva faza postavljanja LED bilborda I početak  njihovog  rada.  Očekuje se dalje, sukcesivno pozicioniranje  na jos 25 lokacija. Ovaj način reklamiranja  se može smatrati pravom digitalnom revolucijom u marketingu  a njene mogućnosti I prednosti ,  posebno za akcijske ponude, su  vec na raspolaganju. Katalog  Multivision možete izvrsiti download na sajtu- www.multivision.rs
 
 

DPC Srebrni sponzor koncerta Zdravka Čolića

Jun 2011.

images2

Posle Marakane 2007 god, DPC je ponovo bio srebrni sponzor  za veliki koncert Zdravka Čolića na Ušću. Sponzorstvo se ogledalo u pripremi i štampi celokupnog promotivnog materijala.
 
 

Dodela godišnjeg priznanja Akademije Arhitekture Srbije

April 2011.

Akademija Arhitekture Srbije već niz godina dodeljuje godišnja priznanja ličnostima i institucijama koji su se istakli u podržavanju i afirmaciji srpske arhitekture.
 
 

DPC ‘ Srebrni sponzor’ Serbia Open –a

April 2011.

images2

Vec treću godinu za redom, DPC je prisutan kao velika pomoć i podrška pri organizovanju Serbia Open turnira.  Ove godine je imao ulogu Srebrnog sponzora koja se ogleda u doprinosu kompletne štampe bilborda, tribina na terenima, brendiranja muzičkih bina, separatnih ograda kao i brendiranja obeležja i putokaza sportskog sela.
 
 

Pomoć Japanu

Mart 2011.

images2

Nakon razornog zemljotresa i cunamija koji su zadesili Japan, kompanije Alma Quattro, Focus Communications i DPC inicirali su, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, humanitarnu akciju za prikupljanje materijalne pomoći stanovništvu Japana.
 
 

Maskenbal AQ

Decembar 2010.

images2

Alma Quatro, čiji smo bili gosti, organizovala je super zabavu u klubu Komunalac. Tema, na koju smo odlično ‘odgovorili’, je bila “maskenbal”. Kostimi i ideje su bili fenomenalni, čak nisu bili ni duplirani. Ipak, većina prisutnih je posetila neko od beogradskih pozorišta gde im je pripremljen kompletan stajling. Moramo se pohvaliti da smo bili kreativni, sami pripremali kostime i nabavljali dodatne aksesoare što se moze videti na fotografijama.
 
 

Proslava desetogodišnjice firme

Oktobar 2010.

images2

Ove, 2010. godine se navršava prva uspešna decenija poslovnog života DPC-a.