O Nama

Slogani koji nas prate i čija je ideja da prikažu naš odnos prema poslu, prema izazovima i tržištu govore mnogo toga u samo nekoliko reči.

"OD PTICE MLEKO"

2000. godina, godina milenijumske bube i početak jedne nove priče u životima male grupe odvažnih. Za demokratiju odlučujući predsednički izbori i OOH mediji kao jedini vid komunikacije zahtevali su od tržišta lokalnu podršku. Osnovan je DIGITAL PRINTING CENTER. Od samog osnivanja, počeo je težak zadatak potvrđivanja naziva. Težnja da se postane regionalni centar digitalne štampe je ostvarena, a to se moglo samo na jedan način - iskrenim zalaganjem, velikim trudom i beskonačnom količinom uložene energije. Ponudili smo rešenja za sve potrebe naših klijenata, a mislimo i malo više od toga. Ponudili smo OD PTICE MLEKO.

"OD PTICE MLEKO"
"BUDITE REALNI - TRAŽITE NEMOGUĆE"

"BUDITE REALNI - TRAŽITE NEMOGUĆE"

2002, 2003. i naredne godine su donele inovacije i investicije u opremu, prostor, znanje… Godine intenzivnih putovanja, sajmova i sastanaka na svim meridijanima rezultiraju liderskom pozicijom. Gradimo tržište uvodeći nove tehnologije i proizvode. Postajemo svesni svoje odgovornosti i uloge. Postajemo svesni i svojih rastućih mogućnosti i šaljemo jasnu poruku tržištu BUDITE REALNI - TRAŽITE NEMOGUĆE.

"imPRESSionirajte"

Nastavljamo put kojim smo krenuli. On nas vodi od procesa štampe do kompletne digitalizacije dorađivanja finalnog proizvoda, formiranja novih proizvodnih procesa, ali i do formiranja voznog parka, aplication team-a, odeljenja logistike… Ulazimo u nove segmente tržišta i DPC osniva svoju sestrinsku firmu GRAFOZNAK. Pionirski nudimo, pored svega što štampamo, digitalizovanu izradu svetlećih reklama. Kako smo već navikli naše saradnike, postavljamo standarde i u tom segmentu. Broj kolega se povećava zajedno sa tehnologijama koje uvodimo i sada nas ima nešto ispod stotine. Pozivamo tržište da koristi sve naše impresivne resurse, jednom rečju - imPRESSionirajte !

"imPRESSionirajte"
"KORAK ISPRED SVIH"

"KORAK ISPRED SVIH"

Bliska sadašnjost. Primičemo se drugoj deceniji postojanja. Puno staza ostaje iza nas. Puno lepih ali i onih teških stvari koje se dešavaju u odrastanju. Iza nas su učešća na sajmovima, članstva u renomiranim udruženjima, sertifikati i potvrde kvaliteta i postojanosti. I sada smo na korak ispred tržišta. Želimo da budemo, i jesmo, korak ispred sa tehnologijama, sa znanjem, trudom koji ulažemo u svaki posao ma koliki on bio. Učešćem u humanitarnim akcijama, pomaganjem studenata, sportista, svih onih kojima je pomoć potrebna. Nesebičnošću i podrškom koju pružamo zajednici, ekološkim vrednostima koje primenjujemo i za koje se zalažemo, razumevanjem i ispunjavanjem zadataka koje pred nas stavljate Vi. Samo takvim radom, zajedno idemo KORAK ISPRED SVIH.